Шлапак
Алла Василівна
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 138
Місце народження: Україна, Одеська область. Громадянка України. Відомості про освіту: дві вищі освіти – педагогічна, економічна. Відомості про трудову діяльність: стаж державного службовця - 9 років. З 2001 року і по теперішній час – займаюсь викладацькою діяльністю у провідних столичних ВУЗах. Партійність: Член Української партії ''Єдність''. Незаміжня, виховую сина. Під судом та слідством не перебувала. Фракція: Депутатська фракція «Єдність». Посади: Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, член комісії. ГРОМАДСЬКА ПРИЙМАЛЬНЯ. Адреса: м.Київ, Печерський район, вул. Кіквідзе, буд.28, телефон: (044)364-59-58. Години прийому: Понеділок - П'ятниця з 10-00 до 17-00. Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний спортивний рух». ПОМІЧНИКИ-КОНСУЛЬТАНТИ: Костюк Андрій Володимирович, Слюсарев Іван Олександрович, Юрченко Ірина Юріївна, Коберник Віталій Васильович.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

У 2007 р., коли Алла Шлапак була заступницею голови фракції блоку Леоніда Черновецького у Київській міській раді, відбулося скандальне засідання Київради, під час якого було розподілено 400 земельних ділянок у м. Києві загальною площею близько 2 тис га. На той час Алла Шлапак також входила до складу Постійної комісії Київради з питань земельних відносин і могла брати безпосередню участь у підготовці відповідних постанов про передачу земельних ділянок.

Як повідомляло видання «Дзеркало тижня», прокуратура подала позови про незаконність ухвалених на засіданні 1 жовтня 2007 р. рішень. Апеляційний господарський суд задовольнив частину позовів прокуратури, проте касаційний суд пізніше відхилив їх.

За інформацією журналістів Слідство.Інфо, нібито саме завдяки Аллі Шлапак проходило розкрадання землі та майна в столиці, й саме вона забезпечувала необхідні голоси у сесійні залі як співголова фракції Черновецького у Київраді.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про причетність Алли Шлапак до корупційних дій, а саме до земельних зловживань.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.