Парцхаладзе
Лев Ревазович
ЄС
список №93
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

За повідомленням "Форуму порятунку Києва", компанія "XXI століття", головою наглядової ради якої був Лев Парцхаладзе, ініціювала незаконну забудову. Як зазначає газета "Україна молода", Лев Парцхаладзе на час забудови був депутатом Київради, обраним від блоку Кличка, а з 2010 р. — членом фракції "Сильна Україна". Окрім того, на момент початку будівництва бізнес-партнер пана Парцхаладзе Андрій Садовський був членом постійної комісії Київради з питань екологічної політики та тимчасової контрольної комісії з розгляду колективних звернень громадян із перевірки рішень Київради щодо надання земельних ділянок юридичним та фізичним особам під забудову та фактів порушення забудовниками чинного законодавства.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про причетність Лева Парцхаладзе до корупційних дій, а саме до зловживання владою.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.