Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чадюк Ігор

Чадюк Ігор Володимирович

Рік народження: 1980

Опис політика

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання за 146 округом (м.Кременчук Полтавської області) від партії “Правий Сектор”.

Керівник Полтавського обласного осередку НВР "Правий сектор", начальник управління контррозвідки Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор".

З 2015 року - співзасновник ГО “Майбутнє дітям”. З 2014 року є бійцем ДУК "Правий сектор".

Влітку 2014 року відправився добровольцем в АТО. Обіймав посаду командира штурмового взводу окремої роти "Купол" батальйону Національної гвардії особливого призначення "Донбас". У 2013-2014 роках - учасник Євромайдану у Кременчуці та Києві.

З 2005 до 2010 року служив в ОВС ГУ МВС України у Полтавській області на посадах дільничного інспектора міліції та оперуповноваженого карного розшуку, звільнився за власним бажанням після президентських виборів 2010 року, у званні лейтенант міліції.

У 2002-2005 роках працював у приватних охоронних структурах, пов’язаних із охороною магістральних нафто- та газопроводів на території Лохвицького та Гадяцького районів Полтавської області.

Закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю "правознавство", має кваліфікацію "юрист".

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу