Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ландяк Петро

Ландяк Петро Дмитрович

Рік народження: 1961

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради 9 скликання від партії “Громадянська позиція” (№7 у списку). Член Координаційної Ради партії “Громадянська позиція”, голова Тернопільської обласної партійної організації.

У 2015 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 7 скликання від партії “Громадянська позиція” (№1 у списку), також балотувався на посаду Тернопільського міського голови. У 2014 році балотувався до Верховної Ради 8 скликання від партії “Громадянська позиція” (№6 у списку).

У 2012 році йшов до Верховної Ради 7 скликання від партії “Батьківщина” (№169 у списку). У 2010 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 6 скликання від партії “Громадянська позиція”. У 2006 році був один із засновників ГО “Асоціація споживачів житлово-комунальних послуг”.

У 2006 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради за списком “Республіканської християнської партії”, також балотувався на посаду міського голови як самовисуванець.

У 1998 та 2002 роках був обраний туди ж як самовисуванець за мажоритарним округом. У 1998 році балотувався до Верховної Ради 3 скликання за списком “РХП”.

З липня 1993 працює директором ТОВ “Універсам Текстерно”, засновник ТОВ “Торговий дім “Універсальний”. З 1992 до липня 1993 працював завідувачем торгового центру СП “Фірма Басарабія” (м.Тернополь).

Раніше працював провідним спеціалістом у головному планово-економічному управлінні Тернопільського облвиконкому, ревізором, старшим ревізором та начальником відділу КРУ Тернопільської облспоживспілки. Також працював старшим бухгалтером ПМК (пересувна механізована колона) Тернопільської облспоживспілки.

Закінчив економічний факультет Львівського торгово-економічного інституту.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Тернопільська міська рада 7
    • Громадянська позиція

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу