Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Верзілов Дмитро Олегович
Фото: Верзілов Дмитро

Верзілов Дмитро Олегович

Рік народження: 1989

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Втікач у Росію. На кордоні з Росією записав відеозвернення, у якому колаборант твердить, що у 2014 році підтримував Євромайдан, про що шкодує, бо через “державний переворот” прийшли “зубожіння та війна”. З його слів в Україні після нападу Росії силою змушують йти у “так звану тероборону”. Оборону України від нападу держави-окупанта назвав “кривавим злочином”.

Опис політика

У 2022 році Дмитро Верзілов втік у Росію. На кордоні з Росією було записане відеозвернення. Колаборант твердить, що у 2014 році підтримував Євромайдан, про що шкодує, бо через “державний переворот” прийшли “зубожіння та війна”. З його слів в Україні після нападу Росії силою змушують йти у “так звану тероборону”. Оборону України від нападу держави-окупанта назвав “кривавим злочином”.

У 2021 році як представник ОПЗЖ написав заяву про складання повноважень мера у Часовояворівській громаді. Політик пояснив свій вчинок тим, що у діяльності народних депутатів, які представляють його партію він не бачить бажання допомогти громаді.

У 2020 році обраний  мером Часов Яр на Донеччині від ОПЗЖ. Набрав 44% голосів (1536 голосів). До обрання працював головою правління “Союзу порятунку Донбасу”.

У 2019 році йшов у парламент у списку ОПЗЖ під завідомо непрохідним номером 184.

З 2016 року був депутатом Соледарської міськради. Як повідомляли ЗМІ, він майже не відвідував засідання ради.

У 2014 році балотувався в парламент від “Батьківщини” на Донеччині (округ 50). На момент балотування працював головою правління ОСББ “Площа комунарів 1”. У своїй програмі кандидат обіцяв підтримувати курс на вступ до НАТО, змінювати суверенітет України та повернути Крим. Політик набрав 0,75% (526 голосів).

У 2012 році балотувався у народні депутати як член “Радикальної партії Олега Ляшка” на Донеччині (43 округ). На момент балотування був безробітним. Виступав проти ринку землі. Під час виборчої кампанії він відмовився від балотування, що може свідчити, що політик мав домовленості з якимось кандидатом.

У 2010 році був депутатом Ленінської райради Донецька і представляв Компартію. На той час колаборант, який вирішив вперше балотуватися, був студентом незалежної України.

Народився у Донецьку.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 6, На громадських засадах
    Верховна Рада 8, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу