Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Романюк Віктор

Романюк Віктор Миколайович

Рік народження: 1975

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради по 94 округу (Київська область) як безпартійний самовисуванець.

Народний депутат, обраний за 94 округом (Київська область) від “Народного Фронту” як член партії. Голова підкомітету з питань діяльності небанківських фінансових установ та захисту прав споживачів фінансових послуг Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

У 2012 році балотувався до Верховної Ради від ВО “Батьківщина” як безпартійний за тим же округом. ЦВК визнала вибори такими, результати яких неможливо встановити. У 2013 році балотувався на проміжних виборах за тим же округом від ВО “Батьківщина” як безпартійний, був знятий з виборів за рішенням суду. У партії назвали це рішення політично вмотивоване.

У 2013-2014 роках - віце-президент Асоціації українців Італії. Був головою Обухівського районного осередку ГО “Фронт Змін”. Був чи є головою правління ГО “Союз трудових колективів підприємств України “Трудові колективи проти рейдерів”.

У 2014 році був самозайнятою особою-адвокатом. З 2012 до 2013 року - директор ТОВ “Мако”. До того обіймав керівні посади у комерційних підприємствах, працював спеціалістом фінансового департаменту компанії Renault у Франції.

Також був начальником юридичного відділу, головним юрисконсультом, юрисконсультом, експертом з кредитної роботи у комерційних банках.

Закінчив ІМВ КНУ ім.Т.Г.Шевченка за спеціальністю “міжнародне право, переклад з французької мови”, КНЕУ за фахом “банківська справа”, отримав МВА за програмою “Copernic” у Парижі (Франція). Також закінчив Одеський технічний коледж харчової промисловості.

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Народний фронт

Комітети

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності

Помічники

Верховна Рада 8

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу