Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Василюк Сергій

Василюк Сергій Юрійович

Рік народження: 1983

Опис політика

Фронтмен і засновник гурту Тінь Сонця, автор більшості пісень гурту та виконавець. Член політичної партії "Народовладдя" та Історичного клубу "Холодний Яр".

У вересні 2021 року - ЦВК зареєструвало Василюка кадидатом до ВРУ 9 у 197 окрузі. 

Голова Кіровоградської обласної організації політичної партії "Народовладдя" .

2012 року Сергій презентував у Києві авторський мистецько-просвітницький проект "Видатні українці", який ставить собі за мету відкрити сучасній молоді більше славетних українських імен. 31 березня 2012 року виступив режисером та ведучим великої просвітницької акції ВО "Свобода" "Творці української традиції", присвяченої Тарасу Шевченку, Миколі Лисенку та Миколі Міхновському.

З 2003 року був членом ВМГО «Молода Просвіта», Союзу гетьманців-державників та МНК, бере участь в різноманітних акціях соціального, природоохоронного та національно-виховного характеру. Серед них виступ 2010 року на Майдані Незалежності під час страйку підприємців, а також на Європейській площі Києва в захист української мови.

Зі студентських років є засновником рок-гурту "Тінь Сонця".

У 2005 році здобув вищу освіту  в Національну педагогічному університеті ім. Драгоманова зі ступенем магістра, з правом викладати географію та англійську мову. Магістерська робота Сергія мала назву  "Історія формування державного кордону України".

У 1998 році Сергій був ініціатором очищення малих річок та парків у Києві та Василькові, боровся проти пожеж у заплавних луках Дніпра поблизу селища Осокорки.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу