Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пустовіт Григорій

Пустовіт Григорій Олександрович

Рік народження: 1960

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

В 2015 році обраний депутатом Луцької міської ради від Луцької міської партійної організації "Батьківщина". З 3 липня 2017 р. обраний секретарем Луцької міської ради, виконувачем повноважень Луцького міського голови.

З 6 квітня 2017 року затверджений на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради. 3 березня 2014 р. рішенням позачергової сесії Луцької міської ради Григорія Пустовіта звільнили з посади секретаря міськради.

2 березня 2014 р. указом виконувача обов`язків Президента України Олександра Турчинова, призначений на посаду голови Волинської облдержадміністрації, на якій працював до липня 2014 року.

Після звільнення з посади голови Волинської ОДА, Григорій Пустовіт зайнявся розбудовою партійного осередку "Батьківщини" та вирішив балотуватися у Верховну Раду від луцького мажоритарного округу №22. Проте "Батьківщина" у Луцьку набрала лише 5,49%, а сам Пустовіт – 7,18% і він не пройшов.

2013 р - очолив Волинську обласну організацію Всеукраїнського об`єднання "Батьківщина". З 2006 р. – голова Луцької міської партійної організації ВО "Батьківщина".

У жовтні 2010 р. обраний депутатом Луцької міської ради за списком ВО "Батьківщина". 25 листопада 2010 р. обраний секретарем Луцької міської ради.

Кваліфікація: інженер з експлуатації гусеничних та колісних машин. В 2004 році працював вчителем допризовної підготовки ЗОШ № 23 м.Луцька.

З 1981 по 2004 рр. – служба в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи.

Балотування

Фракції

  • Луцька міська рада 7
  • ВО "Батьківщина"

Посади

  • 2017-07-03 — ...
    В.о. Луцького міського голови

Посади у партіях

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу