Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Маковецька Інга

Маковецька Інга Степанівна

Рік народження: 1974

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради 9 скликання від Радикальної Партії Олега Ляшка (№4 у списку).

З грудня 2015 року обрана на посаду першої заступниці голови Чернівецької обласної ради. У 2015 році була обрана депутаткою Чернівецької обласної ради 7 скликання віл “РПЛ” (№1 у списку).

Також у 2015 році працювала помічницею-консультанткою народного депутата Василя Амельченка. У 2014 році балотувалася до Верховної Ради 8 скликання від “РПЛ” за округом №202 (Чернівецька область).

З 2014 року - членкиня “РПЛ” , а у 2015 році очолювала Чернівецьку територіальну організацію партії. З 2013 до 2015 року працювала журналісткою телекомпанії “Чернівецький промінь”, радіостанції “100.0 ФМ”. У 2012-2013 роках обіймала посаду директорки комунального підприємства “Кінотеатр Чернівці”.

З 2007 по 2012 рік займалась підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі. Раніше працювала бухгалтеркою-касиркою відділу бухгалтерського обліку та звітності Садгірської районної ради та державною податковою інспекторкою відділу обліку та звітності податкової інспекції (м.Чернівці).

Навчається у Національній академії Державного управління при Президентові України. Закінчила Чернівецький державний університет ім. Ю.Федьковича за спеціальністю “фінанси і кредит”, кваліфікація - економіст.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 8, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу