Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Зубач Любомир

Зубач Любомир Львович

Рік народження: 1978

Опис політика

Народний депутат 8 скликання. Обраний у 2014 році від партії “Самопоміч” (№34 у списку). Член Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Набув депутатських повноважень у червні 2015 року. Член виконавчого комітету партії “Об’єднання “Самопоміч”.

У 2004 році брав участь у створенні та діяльності ГО “Самопоміч”, входив до складу правління ГО “Молодь за реформи”. Є членом Асоціації медіа-юристів Львівщини та Центру правового розвитку.

З 2006 до 2015 року працював у Львівській міській раді, радником міського голови на громадських засадах, заступником голови, а далі - головою управління “Секретаріат ради”.

До цього працював членом Ради, радником голови Ради, заступником голови Ради у комерційних підприємствах, зокрема, - ТРК “Люкс”. Також був керівником юридичного відділу в “Інституті розвитку міста”, помічником адвоката в юридичній фірмі, юрисконсультом на взуттєвій фабриці.

Закінчив ЛНУ ім.І.Франка за спеціальністю “правознавство” та ЛРІДУ НАДУ при Президентові України за фахом “державне управління”.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Верховна Рада 8
    • Червень 2015 — Серпень 2019
      Обʼєднання "Самопоміч"
    • Червень 2015 — Червень 2015
      Позафракційні

    Помічники

    Верховна Рада 8

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу