Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Непоп Вячеслав

Непоп Вячеслав Іванович

Рік народження: 1966

Характеристики політика

  • ФАРи: 4
  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

25 жовтня 2020 року обраний до Київради за 12 округом.  Член комісії Київської міської ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики.

27 липня 2018 року призначений на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації

У 2015 році обраний депутатом Київської міської ради від БПП "Солідарність" на 108 окрузі в Солом’янському районі. Член постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Фігурант в антикорупційних розслідуваннях, прогульник і гречкосій. 

У серпні 2019 року слідчі Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області відкрили кримінальне провадження за фактом того, що посадові особи КМДА спільно з керівниками столичних комунальних підприємств і службовими особами приватних фірм створили схему з привласнення і розтрати бюджетних коштів і виводили квартири на посередників, у яких осідали 20-30%.

СБУ за підозрою в отриманні хабара затримала людину з оточення Непопа - Петра Шарафетдінова, який працює заступником керівника ГО "Благодійний фонд "Солом'янський", що виконує функції громадської приймальні Непопа.

ЗМІ також пов’язують Непопа з намаганням забудувати озеро Качине в Києві, на захист якого стали екоактивісти. 

Помічений у піарі на свята з залученням дітей. Так, у дитсадку №225 на Солом’янці батькам дітей роздавали пасочки із листівкою, на якій було зображення нардепа Дмитра Андрієвського і Непопа. 27 липня 2018 року Непоп був призначений заступником голови КМДА Віталія Кличка. У 2017 році став прогульником, пропустивши 29% засідань комісії. 

Подав декларацію за 2015 рік на прохання ЧЕСНО, не оприлюднивши вчасно, згідно з вимогами відповідного рішення Київради. У 2014 році безуспішно балотувався до ВР 8-го скликання за списком БПП "Солідарність". 

У 2014 році обраний депутатом Київради як самовисуванець. У 2007 році балотувався до ВР 6-го скликання за списками НУНС. У 2006 році за списками "Нашої України" обраний депутатом Київради 5-го скликання. У 2002 році обраний депутатом Київради 4-го скликання.

З 2002 року та по даний час є головою наглядової ради Благодійного фонду "Солом‘янка", який здійснює свою діяльність на території Солом‘янського району міста Києва. 

З 2002 року очолював комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків "Житлоінвестбуд – УКБ" Київської міської державної адміністрації.

З 1998 по 2002  рік працював директором фірми "Т.М.М" - ТОВ, м. Київ. З 1989  року – по 1998 рік працював механіком, інженером Київського механічного заводу (з 1991 року Авіаційний науково-технічний комплекс імені Антонова) міста Києва.

У 1989 році закінчив Харківський авіаційний інститут ім. М.Є. Жуковського, спеціальність – літакобудування , кваліфікація – інженер-механік.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 4, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Деклараційні тіньовики Київради

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

Київські депутати не задекларували бізнес

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

«Житлоінвестбуд» розтендерив мільярд на користь фірм, близьких до свого керівника

  • повʼязані організатор і виконавець закупівлі тендерні махінації

Вибіркове НАЗК: чому в діях депутата Непопа агенство не побачило ознак корупції?

  • порушення вимог фінансового контролю податкові зловживання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу