Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Артеменко Сергій

Артеменко Сергій Вікторович

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Київської міської ради 9 скликання від “Європейська солідарність”. 

У 2020 році був обраний депутатом Київської міської ради 9 скликання від партії ”Європейська Солідарність”, як член партії. Був секретарем комісії з питань власності та регуляторної політики.

Неодноразово був помічений за гречкосійством.

У 2019 році невдало балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії ”Європейська Солідарність” як мажоритарник у 215 виборчому окрузі (Київ).

У 2018 році був відсутній у залі Київради під час голосування за музей на Поштовій площі.

У 2015 році був обраний депутатом Київської міської ради 8 скликання від Блоку Петра Порошенка по 43 округу Дніпровського району. Був секретарем постійної комісії з питань власності.

У 2014 році невдало балотувався до Верховної Ради 8 скликання від Блоку Петра Порошенка (№197 у списку), як член партії.

З 2014 до 2019 року був помічником на громадських засадах безпартійного народного депутата Верховної Ради 8 скликання Віктора Чумака

У 2012 році під час парламентських виборів Артеменко очолював окружну комісію на скандальному окрузі № 214 за квотою фракції Народної Партії Володимира Литвина. Тоді кандидат від “УДАРу” Віктор Чумак, який балотувався за тим самим округом, заявляв про фальсифікації з боку окружної виборчої комісії фальсифікує на користь Олеся Довгого.

Згодом це не завадило Артеменку стати помічником Віктора Чумака коли той обрався до Верховної Ради.

З 2006 до 2010 року був депутатом Дніпровської районної ради у Києві від Блоку Леоніда Черновецького, окрім цього був заступником голови райради.

Закінчив Київський Національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю “правознавство”. Був асистентом кафедри “Правове регулювання економіки” у тому ж університеті.

Кандидат юридичних наук, захистив дисертацію на тему “Організаційно правові засади управління акціонерними товариствами в Україні”.

Народився 21 липня 1976 року в місті Красноград Харківської області.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Жовтень 2015 — ...
    Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу