Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Старикова Ганна

Старикова Ганна Віталіївна

Рік народження: 1985

Опис політика

Кандидатка у депутати до Київської облради від "Батьківщини" (№2 у списку партії, №1 у дев'ятому окрузі).

Старикова уникала скликання сесій і в травні 2019 року депутати зняли її з посади. Наприкінці 2019 року фракція “Батьківщини” в облраді розсипалася, з неї вийшли 12 депутатів

У 2018 році Старикова разом з фракцією “Батьківщина” вирішили воскресити “Юлину тисячу” і роздавати з бюджета пенсіонерам гроші. Згодом, у травні 2018 році коаліція в обласній раді розкололася. 

На звіт чиновниці за рік роботи Рух ЧЕСНО не пропустили. Під час головування Старикової журналісти Руху ЧЕСНО фіксували непоодинокі випадки кнопкодавства. На зауваження голови регламентної комісії Романа Титикала, щодо необхідності переголосовувати, Старикова як головуюча не реагувала.

На місцевих виборах 2015 року очолила список “Батьківщини” до Київської обласної ради та балотувалася в мери міста Обухів від “Батьківщини”. Вибори мера Старикова програла, посівши третє місце, а от на виборах до облради партія посіла друге місце і сформувала в раді коаліцію. У результаті Старикову обрали головою обласної ради. Вона призначила на посаду керуючої справами облради екс-регіоналку Наталію Семко, яка балотувалася невдало в облраду від партії “Нові обличчя”.

У декларації чиновниці за 2015 рік з’явилася квартира в Ірпені ціною 4 000$. Дана сума не відповідає ринковій вартості нерухомості. Окрім того, Старикова придбала нове авто - Ягуар.

Балотувалася до Верховної Ради у 2014 році під 60-м номером списку “Батьківщини”.

З березня 2014 по вересень 2014 була заступницею голови Київської облдержадміністрації.

У 2007 році закінчила денне відділення Української академії зовнішньої торгівлі за спеціальністю "Міжнародне право". У 2010 році отримала другу вищу освіту в Київському національному університеті ім. Вадима Гетьмана, за спеціальністю "Економіка підприємництва".

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, Невідомо
Верховна Рада 7, Невідомо

Посади

  • 2015-11-10 — 2019-05-17
    Голова Київської обласної ради
  • 2014-03-15 — 2014-09-15
    Перший заступник Голови Київської обласної державної адміністрації

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу