Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Шевченко Василь

Шевченко Василь Русланович

Рік народження: 1981

Опис політика

З 2015 року депутат Житомирської міської ради 7 скликання від ВО "Батьківщина". Позафракційний. Є членом постійної депутатської комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій. 

З березня 2016 року очолює Житомирську міську організацію ПП "Громадянська позиція". У 2014 році балотувався до Верховної ради 8 скликання за списком партії “Громадянська позиція” (№61 у списку партії).

З 2012 року член партії “Громадянська позиція”. У 2010 балотувався до Житомирської міської ради 6 скликання від партії “Фронт змін”. У 2001-2005 роках обіймав посаду менеджера, а з 2005 року - керівник СП "Балтимор".

З 1998 до 2001 року працював менеджером по купівлі і продажу на спільному україно-американському підприємстві "Балт-мир". 

У 2008 році закінчив Київський національний економічний  університет імені Вадима Гетьмана (КНЕУ) за спеціальністю "Фінанси". В 2003 році закінчив ЖДТУ за спеціальністю "Менеджер організацій".

В 2002 році закінчив Школу місцевого самоврядування при Житомирській міській раді.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Читайте на ЧЕСНО

    Сіра зона політреклами: що пишуть про Садового Telegram-канали Львова?

    Сіра зона політреклами: що пишуть про Садового Telegram-канали Львова?

    Десять найпопулярніших львівських Telegram-каналів мають понад мільйон підписників — в рази менше, ніж аналогічні у Харкові, Дніпрі чи Одесі. Переважна...

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу