Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Надал Сергій

Надал Сергій Віталійович

Рік народження: 1975

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Гречкосійство

Опис політика

Тернопільський міський голова (з 2010). Депутат Тернопільської обласної ради 5 скликання.

Відповідно до даних екзит-полу Надал перемагає на виборах мера Тернополя у 1-му турі з результатом 72,3% голосів.

У серпні 2020 року на з’їзді партії ВО “Свобода” було ухвалено рішення про висування Надала на посаду міського голови Тернополя. Разом з тим чинного мера підтримала партія “Порядок. Відповідальність. Справедливість”. Остання позиціонує себе як команду мера, та створена для додаткової його підтримки не лише в рамках “Свободи”.

У 2020 році під час перебігу карантину Тернопіль потрапив до “червоної” зони, однак мер виступив проти посилення карантинних норм. 1 серпня 2020 року стало відомо, що Надал захворів на коронавірус.

На місцевих виборах 2015 року знову балотувався на посаду міського голови та був переобраний

З 5 листопада 2010 року є міським головою Тернополя. На виборах міського голови Надала було висунуто “Свободою”.

Впродовж липня-листопада 2010 року працював в Тернопільській обласній організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. Є членом загаданої партії.

З 2010 року є керівником тернопільської обласної громадської організації “Українці допомагають українцям”.

На місцевих виборах 2009 року був обраний депутатом Тернопільської обласної ради (фракція ВО “Свобода”). Був головою Комісії з питань соціально-економічного розвитку, промислової політики, транспорту та зв'язку, інвестицій, підприємництва, зовнішньоекономічної діяльності.

Надалу було присвоєно звання радника податкової служби першого рангу.

З вересня 2005 року працював на посаді начальника відділу ДПА в Тернопільській області, а з липня 2007 по квітень 2010 року працював на посаді першого заступника голови ДПА в Тернопільській області.

З липня 1994 по вересень 2005 року працював у ДПІ у м. Тернополі на посадах від державного податкового інспектора до начальника управління.

У 1991-1995 роках навчався в Тернопільському комерційному інституті, отримав вищу освіту за спеціальністю “економіст, економіка та управління виробництвом”. У 1997 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю “облік і аудит”. У 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю “фінанси” та здобув кваліфікацію магістр.

Балотування

Посади

  • 2010-11-30 — ...
    Тернопільський міський голова

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Безкоштовне виділення землі у Тернополі через КП кооперативам друга Надала

  • використання влади чи службового становища всупереч інтересам служби владні зловживання
  • надання неправомірних преференцій при передачі землі у користування або власність порушення законодавства, які стосується використання і охорони природних ресурсів
  • передача земельних ресурсів у користування або власність з порушенням процедури порушення законодавства, які стосується використання і охорони природних ресурсів

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу