Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Константинов Олександр

Константинов Олександр Олександрович

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше від політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Голова Запорізької міської організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та голова відповідної фракції у міськраді.

Увійшов до складу постійної комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

Із 2014 року дотепер - голова Запорізького обласного осередку Федерації важкої атлетики України та голова Правління громадської організації "Громадський рух "Будуймо Запоріжжя разом".

У 2015 році отримав вищу освіту у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство", кваліфікація — юрист. Із 2010 року - заступник директора гіпермаркету №6 ТОВ "Епіцентр К".

Надалі і до теперішнього часу - директор "Будівельно-господарського гіпермаркету "Епіцентр К" м. Запоріжжя", ТОВ "Епіцентр К". Із 2008 року до 2010 року був директором Торгового центру та директором Маріупольської філії ТОВ "Зроби сам Україна".

Із 2002 до 2008 року працював у комерційних структурах на посадах начальника відділу збуту, комерційного директора та директора. У цей час, із 2005 до 2007 року, навчався у Міжнародному інституті бізнесу (м. Київ) по програмі МВА, отримав ступень Master of Business Administration.

Із 1999 до 2000 року був товарознавецем Маріупольської філії Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу. У цей час, із 1999 до 2003 року, навчався у аспірантурі Приазовського державного технічного університету за спеціальністю "Економіка, організація та управління".

Із 1998 до 1999 року працювавв Бердянській об’єднаній державній податковій інспекції Запорізької області, був державним податковим інспектором відділу документальних перевірок юридичних осіб.

Також у 1998 році закінчив Приазовський державний технічний університет. Отримав вищу освіту за спеціальністю "Менеджмент у виробничій сфері", кваліфікація — спеціаліст з менеджменту.

У 1994 році працював оператором ЕОМ на підприємстві "Південгідромаш" у Бердянську Запорізької області.

Балотування

  • 2015
    мажоритарка 12
    Запорізька міська рада 7-го скликання: БПП — мажоритарка 12
    Обрано
  • 2015
    мажоритарка 57
    Запорізька обласна рада 7-го скликання: БПП — мажоритарка 57
    Не обрано

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу