Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ярошенко Руслан

Ярошенко Руслан Вікторович

Рік народження: 1977

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше за списками політичної партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП" як член партії. Входить до фракції "УКРОП" у міській раді. Член постійної комісії міської ради з питань екології.

Із 2017 року працює заступником директора на ПАТ "Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту". У 2016 році обіймав посаду начальника виробництва на ТОВ "Скло-люкс". У 2015 році працював директором на приватному підприємстві "Ярус".

Із 2014 року займається громадською діяльністю в Управлінні охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області. Зокрема, є громадським інспектором "Запоріжжярибоохорони".

Із 2003 до 2010 року обіймав посаду директора підприємства ПП "ЯРУС". Із 1996 до 1999 року працював різальником холодного металу на ВАТ "Запоріжсталь".

У 1992 році, після закінчення школи, вступив до Запорізького металургійного технікуму ім. А.М. Кузьміна за спеціальністю "Обробка металів тиском", який закінчив у 1996 році і здобув кваліфікацію техніка-технолога.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • УКРОП

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу