Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Гунько Наталія

Гунько Наталія Іванівна

Рік народження: 1979

Опис політика

Двічі була обрана депутаткою Київської облради (у 2020 - від "Слуги народу", у 2015 - від партії Ляшка). У 2021-2023 була головою Київоблради.

8 травня 2023 року Гунько відправили у відставку з посади голови Київської облради (VIII скликання). За її дострокове звільнення проголосували 67 депутатів. У рішенні зазначається, що Гунько "не виправдала довіру депутатів обласної ради".

24 листопада 2021 року під час голосування за внесення змін до Схеми планування Київщини голосувала "за". Тим самим підтримала вимогу Руху ЧЕСНО зберегти Біличанський ліс від забудовників, які намагалися розпочати будівництво в лісі з 2008 року.

У квітні 2021-го журналісти "Схем" помітили авто Наталії Гунько та її чоловіка Анатолія біля Koncha Zaspa Park, де «слуги народу» проводили зустріч у розпал локдауну.

27 квітня 2021 року на позачерговому засіданні, яке висвітлював рух ЧЕСНО,  була обрана Головою Київської облради. 

У 2020 році обрана депутатом Київської облради від "Слуги народу" (№3 у списку партії). Була членкинею комісії з питань капітального будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного забезпечення та розвитку інфраструктурних об’єктів

Працювала юрисконсульткою в ТОВ “Гільдія права”.

Її чоловік-гречкосій Анатолій Гунько на місцевих виборах 2020 балотувався - також від “Слуги народу” - на Чернігівщині та в парламент (208-й округ). Торік він балотувався до парламенту від “Батьківщини”.

У 2015 році обрана депутаткою Київської облради від Радикальної партії Олега Ляшка, входила до екологічної комісії.

Гунько є бенефіціаркою ТОВ “Гільдія права”, ТОВ “Транспортна компанія “Експрес-круїз”, ПП “Граніт Трейд” (виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів з випаленої глини).

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу