Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Аксьонова Марина

Аксьонова Марина Віллівна

Рік народження: 1962

Опис політика

У 2020 році балотувалася до Одеської обласної ради від "Партії Шарія", не обрано. На момент виборів працювала у ТОВ ТРК "ПІВДЕННА ХВИЛЯ-ТВ" журналісткою.

Син Аксьонової Марини Віллівни -  Фрейман Ілля Андрійович, депутат  Одеської міської ради  від партії "Партія Шарія" та ДержZрадник. Мав прізивще Аксьонов, яке змінив на прізивще дідуся Фрейман.  

У 2015 році балотувалася до Одеської міської та обласної ради від партії "Наш край", не обрано. На момент виборів тимчасово не працювала.

Була керівницею Одеської держтелерадіокомпанії. Коли її звільнили, то колеги відверто раділи і писали про те, що є шанс перетворити медіа з “осередку сепаратизму” на український центр патріотизму. Під час перебування Аксьонової на посту керівника також  був скандал, коли Оксану Поднебесну, яка вела партіотично спрямовану програму, відсторонили від ефіру. 

Аксьнова вела програму з красномовною назвою “Губенія”, де повідомляла про те, що з боку майданівців це “бесцельний простой”, а силовики, які присягнули державі Україна чинять, на її думку, цілком правильно. У ефір вона покликала Руслана Боделана, який наголосив на тому, що майданівці не розуміли, за що стоять.

Освіта вища.

Народилася 25 червня 1962 року у м. Первомайськ, Миколаївської області.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу