Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Сенчакович Дмитро

Сенчакович Дмитро Ігорович

Рік народження: 1989

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Із 2015 року - депутат Полтавської міської ради 7-го скликання, висунутий від Полтавської міської організації політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". З вересня 2018 року — голова постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту,розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму

Безпартійний. З листопада 2017 року - старший ревізор ТОВ «Торговий дім "Автотранс-Ойл". З 2015 року - заступник начальника комерційного відділу ТОВ "Торговий дім "Автотранс-Ойл". З 2012 по 2015 рік працював у фермерському господарстві "СІБагро" на посаді керівника.

З 2011 по 2012 рік працював у ТОВ "СібАгроТранс" на посаді головного механіка. У 2011 році виконав норматив майстра спорту з армспорту. З 2010 по 2011 рік працював у компанії ПІІ "МакДональдс Юкрейн Лтд" на посаді члена бригади ресторану.

З 2006 по 2011 навчання в ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка, отримав кваліфікацію магістра інженерної механіки за спеціальністю "Автомобілі та автомобільне господарство".

Балотування

Фракції

  • Полтавська міська рада 7
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу