Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Нестуля Світлана

Нестуля Світлана Іванівна

Рік народження: 1962

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

У 2020 році обрана депутатом міської ради від партії "Слуга Народу". 

 Із 2015 року депутатка Полтавської міської ради 7-го скликання, висунута від Полтавської міської організації політичної партії "Рідне місто". Безпартійна.

Членкиня постійної комісії з питань розвитку культури, освіти, фізкультури, спорту та молодіжної політики, підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства і дитинства. У серпні 2019 року склала депутатські повноваження.

З 2008 по 2010 роки - друга вища освіта у Міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі», за спеціальністю "Економіка підприємства". У 1999 році присвоєно науковий ступінь кандидата історичних наук.

У 1998 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю Історія України на тему: "Роль наукової та творчої інтелігенції у становленні Всеукраїнського археологічного комітету (1917 — початок 30-х років)".

У 1992 році вступила до аспірантури кафедри суспільних наук Харківської філії політехнічного університету. У 1979 році вступила на історичний факультет Полтавського державного педагогічного інституту ім. В. Г. Короленка, який закінчила у 1983 р. і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Учитель історії та суспільствознавства" та здобула кваліфікацію спеціаліста.

З 2008 року - доцент кафедри управління персоналом та економіки праці. З 2003 року по теперішній час - ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" доцентом кафедри філософії, З 1999 по 2003 роки - працювала на кафедрі філософії та суспільних наук викладачем, завідувачем кафедри в Полтавській медичній стоматологічній академії.

З 1983 по 1986 роки - учитель історії, організатор позакласної та позашкільної роботи, заступниця директора школи № 1 м. Полтави.

Купила Nissan Qashqai (2017 р.в.) за 550 тис. грн у свого сина Юрія Нестулі.

Дружина ректора Полтавського університету економіки і торгівлі Нестулі Олексія Олексійовича

Балотування

Фракції

  • Полтавська міська рада 7
  • Рідне місто

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу