Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Бутенко Денис

Бутенко Денис Миколайович

Рік народження: 1988

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Сумської міської ради 7 скликання, заступник голови Постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту. Член політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Співзасновник ініціативної групи громадської організації «Об’єднання «Самопоміч».

За 2017 рік Бутенка також визначили як прогульника засідань/сесій міської ради.

Крім цього, декларація Бутенка за 2016 рік спричинила резонанс, оскільки він вказав суму річного доходу 2 гривні, при цьому Бутенко зазначив володіння земельною ділянкою площею 818 кв.м та житловим будинком площею 160 кв.м у місті Суми, які потребують обслуговування.

З 2018 р. і дотепер є менеджером з регіонального розвитку відділу регіональної політики організаційно-аналітичного управління Департаменту внутрішньої політики апарату Виконавчого комітету Політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

У 2017 році почав працювати менеджером зі зв’язків з громадськістю та реклами медіа-відділу осередків Департаменту комунікацій апарату Виконавчого комітету Політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

У 2015 році балотувався і був обраний до Сумської міської ради 7-го скликання від партії «Самопоміч» (округ №2).

Впродовж 2012-2013 років Був співорганізатором змагань з мотокросу в м. Суми і змагань з кікбоксингу (на чемпіонаті України).

У 2011-2012 роках був зайнятим у ресторанному бізнесі, володіючи літнім майданчиком .

У 2010-2011 р. займався волонтерською діяльністю як тренер з «панкратіону» та «греко-римської боротьби» для СК «Динамо».

Освіта: середня технічна. З 2003 до 2007 року навчався в СТХП НУХТ, спеціальність «ремонт та обслуговування комп'ютерних та інтелектуальних систем і мереж».

Власник/засновник компаній: є керівником "Дитячо-юнацького спортивного клубу "Балу" і засновником ГО "Сумський патріотичний рух"

 


 


 

Балотування

Фракції

  • Сумська міська рада 7
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу