Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Конобас Максим

Конобас Максим Петрович

Рік народження: 1973

Опис політика

Депутат Київської міської ради 8 скликання від БПП "Солідарність". Перший заступник голови постійної комісії з питань власності.

Член партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Голова Солом'янської районної в місті Києві організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Був депутатом Київської міської ради 7 скликання.

Освіта - повна вища. В 1995 році закінчив Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю “Економіст з обліку і аудиту”, у 2011 році - Національну академію державного управління при Президентові України, спеціальність “Державне управління”, кваліфікація – магістр.

Трудову діяльність розпочав у 1992 році, з 1995 року – на керівних посадах у ряді комерційних структур Солом’янського району міста Києва.

У 2005 році створив та очолює Фонд підтримки підприємництва та малого бізнесу “Благо” Солом’янського району міста Києва.

З 1998 року займається громадською дiяльнiстю. Депутат Солом’янської районної в м. Києві ради трьох скликань – 1998, 2002 та 2006 років.

Під час голосування депутатів Київради за створення Музею на Поштовій, Конобас був у числі тих депутатів, які за дане питання не голосували, хоча були присутніми на сесійному засіданні.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу