Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Назаренко Володимир

Назаренко Володимир Едуардович

Рік народження: 1991

Опис політика

22 вересня 2020 року на конференції Київської міської організації ВО "Свобода" Назаренка було названо кандидатом від партії у 12 окрузі (Київ). Голова Шевченківської районної у місті організації ВО "Свобода".

У червні 2020-го вийшов із зали під час фінального голосування земельної комісії Київради щодо забудови скверу імені Чкалова на користь "батьківщинівського" забудовника.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради України від партії “Свобода” по мажоритарному округу № 222 м. Київ. 

У лютому 2019 року трапився інцидент. Киянин Денис Філіппов написав у соцмережі, що помітив рекламу кандидата в Президенти від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського без вихідних даних, тому вирішив її зняти. Але стався конфлікт із людьми в одностроях із шевронами ВГО "Сокіл", зокрема з Назаренком, очільником осередку якого він є.

Назаренка не один раз було помічено у бійках, нападах та різного роду інцидентах. Восени 2019 незнайомець вдарив депутата цеглиною по голові, коли той спілкувався з поліцією з приводу незаконної забудови.

Був затриманий поліцією біля посольства Росії під час акції щодо недопущення здійснення голосування до російського парламенту на території України. Також Назаренку кілька разів поспіль спалювали авто.  

Назаренко є борцем проти так званих “наливайок”. Невідомі побили депутата у дворі Київради під час акції проти заборони продажу алкоголю в кіосках.

У 2016 році Рух ЧЕСНО помітив, що "свободівець" Назаренко в Солом'янському районі був найбіднішим.

У 2015 році був обраний до Київради від партії “Свобода” по 106 округу Солом’янського району. Член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

У 2014-2015 роках служив у батальйоні "Київська Русь", командир взводу, молодший лейтенант резерву. Був під Дебальцевим. 

Був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата 7-го скликання “свободівця” Ігоря Мірошниченка.

У 2012-2015 роках працював архітектором у ПП АМ «Шкрогаль».

У 2007-2012 роках був техніком-проектувальником ТОВ «Персей».

Закінчив Київський національний університет будівництва і архітектури за спеціальністю "архітектура".

Помічники-консультанти: Гавриленко Роман Сергійович, Дубров Геннадій Олександрович, Дєдов Данило Анатолійович, Непопенко Олександр Сергійович, Сідоренко Антон Сергійович.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • ВО "Свобода"

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу