Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Балицька Ольга

Балицька Ольга Станіславівна

Рік народження: 1980

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

У 2015 році обрана до Київської міської ради від "Самопомочі" на 113 окрузі (Шевченківський район). Після скандального саморозпуску київської "Самопомочі" 11 вересня 2018 року увійшла до депутатської групи Сергія Гусовського "Київська команда". 

Членкиня постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

У 2017 році не брала участі в голосуванні за 65% питань, що були винесені на сесійних засіданнях, а також втрапила до прогульників, пропустивши 34% засідань комісій.

За перші 100 днів каденції Балицька, як і низка інших депутатів, замість звернень писала запити з індентичних питань, що заспамлювало роботу міськради на сесіях.

Депутатка відома боротьбою з будинком-монстром на Подолі та деякими іншими забудовами в місті, які викликали протести громади.

З 2017 року працює керівником практики Нерухомість в адвокатському об’єднанні PwC Legal Україна. З 2008 по 2017 роки працювала старшою юристкою ТОВ "ДіЕлЕйПайпер Україна".

З 2007 по 2008 рр. – старша юристка ТОВ "Саєнко і Харенко". З 2004 по 2007 рр. – юрисконсультка Представництва ДТЗЗадельгофф ТайЛангСентралендІстернЮроп Б.В.

У 2004 р.– молодша наукова співробітниця (для виконання окремого дослідження) у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (за сумісництвом). З 2002 по 2004 рр. – начальниця відділу правового забезпечення ТОВ "Науково-впроваджувальна фірма "Криптон".

У 2002 р. – асистент віце-президента філії Банку Пекао (Україна). З 2000 по 2002 рр.  – стажер-помічник юриста в Адвокатській конторі "Коннов і Созановський".

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Обʼєднання "Самопоміч"
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу