Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Лобан Юлія

Лобан Юлія Михайлівна

Рік народження: 1984

Характеристики політика

  • ФАРи: 1

Опис політика

У 2015 році обрана депутаткою Київської міської ради від "Самопомочі" на 12 окрузі (Дарницький район). Після скандального саморозпуску київської "Самопомочі" 11 вересня 2018 року увійшла до депутатської групи Сергія Гусовського "Київська команда". 

Секретар постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

Фігурантка антикорупційних розслідувань.

Відповідно до декларації за 2017 рік, ні Лобан, ні члени її сім’ї за весь рік не заробили ні копійки. Відповідно до декларації за 2015 рік, Лобан заробила 400 тис. грн. Депутатка є генеральною директоркою ТОВ “ЮМЛ”, що займається торгівлею парфумами та косметикою, але основним джерелом доходів у декларації вказано не підприємницьку діяльність, а інші доходи.

2009–2010 рр. – керівниця інвестиційного розвитку комунального підприємства "Київське інвестиційне агентство» та начальник служби КП "Київтранссервіс".

2007–2009 рр. – керівниця розвитку мережі ПАО "КБ "Надра". 2004–2007 рр. – помічниця генерального директора ТОВ "Спортмайстер". 2003–2004 рр. – старша лаборантка кафедри іноземних мов в Київському національному університеті ім. В.Гетьмана.

Освіта. У 2007 році закінчила магістратуру факультету міжнародної економіки і менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "управління міжнародним бізнесом". У 2013 році закінчила Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "управління державними інституціями". У 2014 році закінчила Інститут післядипломної освіти імені Тараса Шевченка за спеціальністю "правознавство".

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Обʼєднання "Самопоміч"
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Київські депутати не задекларували бізнес

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу