Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чичасов Ігор

Чичасов Ігор Олексійович

Рік народження: 1966

Опис політика

Керівник забороненої Партії регіонів з липня 2016 по 2023 рік.

До початку 2023 року Ігор Чичасов очолював Партію регіонів. На цю посаду його призначили ще 2016 року. До цього партією керував екснардеп ПР і колишній віцепрем’єр-міністр Борис Колесніков

У 2020 році Шевченківський районний суд міста Києва оштрафував Чичасова як керівника ПР за порушення подання фінансової звітності партії до НАЗК.

У 2014 році Чичасов як депутат обласної ради наголошував на тому, що необхідно формувати фронт, який буде проти "бандерівської України", основою якого можуть стати Партія регіонів і Комуністична партія України. Цього ж року став помічником на платній основі ексзаступника голови Донецької ОДА Олексія Білого (нардеп Опоблоку, VIII скликання).

У 2013 році був прессекретарем Донецької обласної організації ПР. Того ж року як заступник керівника апарату обласної організації ПР коментував звезення автобусами з Донеччини громадян на антимайдан.

У 2012 році під час парламентської кампанії очолював Донецький обласний виборчий штаб ПР і виправдовував гречкосійство на окрузі кандидата і чинного фігуранта Реєстру держзрадників  Сергія Клюєва. Тоді виборцям роздавали тюнери для цифрового телебачення і пропонували звернутися до партійних приймалень, аби їм допомогли безкоштовно їх налаштувати.

У 2010 році обрано депутатом Донецької обласної ради від Партії регіонів.

У 2007 році балотувався до Верховної Ради  від Партії регіонів під завідомо непрохідним номером 274. Того ж року працював начальником відділу зі зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Донецького обласного відділення Партії регіонів.

У 2006 році балотувався до Верховної Ради від Партії регіонів, під завідомо непрохідним номером 361, не обрано. У тому ж році  працював консультантом управління з питань майна комунальної власності Донецької обласної ради.

З 2002 по 2006 рік був помічником на громадських засадах фігуранта Реєстру держзрадників Андрія Клюєва (нардеп ПР, IV скликання). 

Народився 1966 року.

 

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 4, На громадських засадах
Верховна Рада 8, За строковим трудовим договором на постійній основі

Посади у партіях

  • Керівник ПР

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу