Світлана Тараторіна: Хто чий родич у Київраді

Про декого з новообраних депутатів Київради та їх сімейні зв’язки пише Світлана Тараторіна для DreamKyiv.

Хто кому є братом, сином, зятем і кумом у новій Київраді.

Сини

Артур Баленко — 33-річний син депутата Київради минулих і теперішнього скликань Ігоря Баленка та співачки Асії Ахат. До Київради потрапив від «УДАРу», переміг у мажоритарному окрузі в Голосіївському районі. Є засновником ТОВ «МГМ Моделс». Вищої освіти не має.

Андрій Білозір — 32-річний син куми чинного президента України співачки Оксани Білозір. Переміг у мажоритарному окрузі в Деснянському районі, так само під прапором «УДАРу». На момент обрання до Київради офіційно був безробітним.

Олексій Гриценко — 35-річний син народного депутата Анатолія Гриценка. Був одним з очільників Автомайдану. Під час виборчої кампанії до Київради проходив службу в армії. Є заступником директора ТОВ «Національні інновації». Гриценку належить ТОВ «Фан-клуб хокейного клубу «Беркут», сам Олексій також грає у цьому клубі. Він є засновником будівельної компанії «Промтех-Сервіс».

Ігор Кісільов — 30-річний син заступника голови Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Київської області Петра Кісільова. Пройшов по списках «УДАРу». Є начальником Управління забезпечення діяльності голови, контролю та міжнародної діяльності Держсільгоспінспекції.

Олександр Харченко — 34-річний син судді з Ніжина Володимира Харченка. Сам є адвокатом.

Дружини

Людмила Закревська — дружина народного депутата від ВО «Батьківщина» Олександра Чорноволенка. Пройшла як мажоритарник у Голосіївському районі від «УДАРу».

Рена Назарова — дружина Юрія Збітнєва, очільника партії «Нова сила» — від неї до Київради вів свою команду екс-голова КМДА Іван Салій. Рена є третім номером «УДАРу».

Катерина Кириченкоїї називають цивільною дружиною нардепа від ВО «Батьківщина» Дмитра Андрієвського. До Київради пройшла за списками «УДАРу».

Олена Овраменко — багато років була депутатом Київради від більшості Черновецького, дружина голови Сумської митниці Володимира Підрушняка.

Брати і сестри

Павло Бригінець — брат чинного народного депутата від ВО «Батьківщина» Олександра Бригінця. Пройшов за списками «УДАРу».

Ірина Косіченкородичка колишнього першого заступника голови Державного агентства резерву України та члена Партії регіонів Михайла Косіченка.

Зяті та інші

Костянтин Яловий — зять чинного народного депутата Віктора Пилипишина і син екс-заступника Олександра Омельченка Володимира Ялового.

Микола Негрич — зять екс-керівника ХК «Київміськбуд» Михайла Голиці.

Олександр Супруненко — брат екс-зятя Леоніда Черновецького Вячеслава Супруненка.

Куми

Сергій Левада — кум колишнього нардепа від Партії регіонів Василя Горбаля, екс-радник колишнього голови КМДА Олександра Попова. Також є депутатом від «УДАРу».

Юрій Сухін — кум Олега Ляшка та його заступник по Радикальній партії.

Вадим Столар — за даними джерел, є племінником Людмили Костенко, яка пройшла до Київради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Світлана Тараторіна, DreamKyiv


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]