Єремеєв
Ігор Миронович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 23
Народився 3 квiтня 1968 року в селі Острожець Млинівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Голосування за диктатуру!

Зміни до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян ( №3879)
* Написав заяву з проханням змінити результати голосування 7 жовтня

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією видання "Наші гроші", 30 грудня 2013 р. ДП "Укрзалізничпостач" закупив у ТОВ "ВОГ Аеро Джет" 200 тис тонн дизпалива на суму 2,62 млрд грн., переплативши при цьому 500 млн грн. порівняно з ринковою ціною. У матеріалі зазначається, що обидві допущені до конкурсу фірми мають одного власника і пов’язані з Ігорем Мироновичем Єремеєвим.


"ВОГ Аеро Джет" входить до групи "Континіум" Ігоря Єремеєва, офіційними першими власниками підприємства були Світлана Юраш і віргінський офшор "Сквеад Інвестментс Лімітед", з 2013 р. основна частка переписана на ТОВ "Московський міст ЛТД". Остання належить ТОВ "Вест Ойл Груп", що своєю чергою перебувало у власності "ОВГ Оіл Вест Лімітед". Єдиний конкурент "ВОГ Аеро Джет" на згаданому вище тендері – ТОВ "Укрпостач-Нафтотрейд" – з 2010 р. належить тій же "ОВГ Оіл Вест Лімітед".


ДФІУ за результатами перевірки виявила порушення і рекомендувала розірвати договір, а УМВС на Південно-Західній залізниці за викладеними фактами розпочало кримінальне провадження.


Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Ігор Єремеєв є фігурантом антикорупційного розслідування щодо тендерних зловживань.

Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.