Лабунська
Анжеліка Вікторівна
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 63
Народилася 2 листопада 1967 року в місті Києві, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

7 листопада 2011 р. народний депутат Лабунська Анжеліка Вікторівна звернулася до Вищої Ради Юстиції щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності суддів Вищого Суду України Жайворонок Тетяни та Онопенка Василя. У зверненні йшлося про перевірку обставин скасування колегією суддів ВСУ рішення Печерського районного суду Києва та ухвали Апеляційного суду Києва про стягнення на користь ТОВ "Феррекспо" понад 7 млн грн. ТОВ "Феррекспо" контролюється групою Жеваго Костянтина Валентиновича, до якої входила зокрема і юридична компанія ТОВ "Фінанси та кредит лекс", яку Анжеліка Лабунська очолювала перед тим, як стала народним депутатом України.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Анжеліка Лабунська є фігуранткою антикорупційного розслідування щодо можливого конфлікту інтересів.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.