Ратушняк
Сергій Миколайович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 68
Народився 17 лютого 1961 року в місті Ужгороді Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

Протягом часу, коли Ратушняк Сергій Миколайович обіймав посаду Ужгородського міського голови, міська рада під його керівництвом виділила значну кількість земельних ділянок юридичним та фізичним особам в заплаві р.Уж, а також біля аеродрому. Згодом прокуратура міста Ужгорода опротестувала ці землевідводи, оскільки вони відбувалися без необхідних експертиз і погоджень.

У 2012 р. сайт UZHGOROD.in оприлюднив інформація про причетність Сергія Ратушняка до привласнення комунального майна міста через непрозорі аукціони за участі його родичів.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Сергій Ратушняк є фігурантом антикорупційного розслідування щодо незаконної приватизації земельних ділянок та нерухомості.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.