Березкін
Максим Станіславович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 99
Народився 1 червня 1980 року в місті Кіровограді, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова наглядової ради, ПАТ "Креатив Груп", безпартійний, проживає в місті Кіровограді, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією програми "Наші гроші", утилізаційний збір з імпортерів мастил, введений Міністерством екології, надходить фірмам-посередникам і в кінцевому рахунку не витрачається на утилізацію. Так, з червня 2014 р. Мінекології зобов’язало імпортерів мастил утилізувати відпрацьовану продукцію самостійно або ж платити утилізаційний збір приватним компаніям, які зроблять це за них. При цьому є лише чотири компанії, до яких представники Мінекології переспрямовують імпортерів, і всі вони є фірмами зі статутним капіталом до 1000 грн. без виробничих потужностей, що ставить під сумнів їхню спроможність виконати взяті на себе зобов’язання. Одна з цих копаній – ТОВ "Ойл Інвест" – юридично прописана в Кіровограді за адресою вул. Валентини Терешкової, б. 213-А. Реально в цій квартирі мешкає охоронець Максима Станіславовича Березкіна, голови наглядової ради промислової групи "Креатив".


Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Максим Березкін є фігурантом антикорупційного розслідування щодо незаконного збагачення.

Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.