Паламарюк
Петро Миколайович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 127
Народився 23 червня 1965 року в селищі Берегомет Вижницького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, безробітний, безпартійний, проживає в місті Очаків Миколаївської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За даними журналістського розслідування «Слідство.Інфо», Паламарюк Петро Миколайович, перебуваючи на керівних посадах у миколаївському лісовому господарстві, міг бути причетним до кількох скандалів, пов’язаних із нібито незаконною передачею земельних ділянок лісгоспу у користування приватним особам, серед яких, як стверджують журналісти, багато місцевих чиновників. Так, за даними ВО «Укрдержліспроект», тільки в урочищах «Коблево» та «Рибаківка», що належали до очолюваного Петром Паламарюком протягом 6 років Очаківського лісгоспу, у період з 1994 до 2014 року лісової площі поменшало на 300 гектарів.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Петро Паламарюк є фігурантом антикорупційного розслідування щодо земельних зловживань.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.