Надоша
Олег Володимирович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 146
Народився 19 квiтня 1964 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Кременчук Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

У грудні 2007 р. 8 народних депутатів України від Блоку Юлії Тимошенко заявили про спроби їх підкупити. У штабі Блоку вони продемонстрували 4 відеосюжети, зроблені за допомогою мобільних телефонів під час зустрічей з відомими політиками, які нібито пропонували їм гроші (в середньому 10 мільйонів доларів, за словами народного депутата Віктора Уколова) за непідписання коаліційних документів і неголосування за Голову Верховної Ради України і Прем'єр-міністра України. У цих відеосюжетах з боку переговорників фігурував нібито і Надоша Олег Володимирович.

Згідно з репортажем програми «Гроші», кум і помічник народного депутата Олега Надоші, як ствердьжується, здійснив спробу рейдерського захоплення землі у м. Кременчук. У сюжеті сказано, що Олег Надоша особисто зустрічався із суддею у справі, котрий нібито пообіцяв народному депутату ухвалити потрібне йому рішення. Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Олег Надоша є фігурантом антикорупційного розслідування щодо політичної корупції та спроби незаконного привласнення земельної ділянки.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.