Клочко
Сергій Володимирович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 157
Народився 22 вересня 1958 року в місті Сумах, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ телерадіокомпанія "АкадемТВ", безпартійний, проживає в місті Сумах, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За повідомленням сумського ЗМІ “Панорама”, у березні 2006 р., коли Сергій Володимирович Клочко виконував обов’язки Сумського міського голови, мало місце нібито непрозоре виділення земельних ділянок. Так, земельну ділянку під автостоянку поблизу універмагу "Київ" було виділено тодішньому однопартійцю Сергія Клочка, народному депутату України Григорію Дашутіну. Питання про виділення землі було ініційовано на засіданні міськради саме в. о. мера Сергієм Клочком.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про причетність Клочка Сергія Володимировича до корупційних дій, а саме до зловживання владою.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.