Полілуй
Микола Вікторович
БАТЬКІВЩИНА
мажоритарка 158
Народився 1 сiчня 1966 року в місті Шостка Сумської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор з наукової роботи, ТОВ "НВП "Агробіопродукт", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Сумах, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

Рішенням Господарського суду Сумської області від 4 грудня 2006 р. встановлено, що між пов’язаними із Миколою Вікторовичем Полілуєм підприємствами ТОВ "ЮВС" та ТОВ "ПДБ-ГАЗ" мали місце антиконкурентні домовленості. Так, суд визнав конкурс з продажу цілісного майнового комплексу ВАТ "Дубов’язівський цукровий комбінат" таким, що не відбувся, через пов’язаність ТОВ "ЮВС" та ТОВ "ПДБ-ГАЗ", які брали участь у конкурсі. Микола Полілуй є головою Наглядової ради ТОВ "ЮВС" і водночас засновником ТОВ "ПДБ-ГАЗ". Крім того, засновниками цих компаній також є родичі Миколи Полілуя.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте вона дозволяє зробити оцінку про причетність Миколи Полілуя до корупційних дій, а саме до зловживань із тендерними закупівлями.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.