Молоток
Ігор Федорович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 160
Народився 4 червня 1967 року в місті Шостка Сумської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Шостка Сумської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

Рішенням Сумського обласного відділення АМКУ від липня 2006 р. було оштрафовано ТОВ “Шосткинське підприємство “Харківенергоремонт” на 5 тис грн за нав’язування мешканцям м.Шостка платної послуги з видачі техумов на встановлення лічильників гарячої води. Співвласником ТОВ “Шосткинське підприємство “Харківенергоремонт” через фірму ТОВ “ВП “Харківенергоремонт” є Молоток Ігор Федорович.

Крім того, рішенням Харківського апеляційного адміністративного суду від 8 лютого 2012 р. було задоволено позов Шосткинської податкової інспекції до ТОВ “Шосткинське підприємство “Харківенергоремонт”, в якому йшлося про заниження вищезгаданою фірмою валового доходу і, відповідно, недоплату податків.

Зазначена інформація не є прямим доказом вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Молоток Ігор Федорович, можливо, був причетним до шахрайства та несплати податків.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.