Кацуба
Володимир Михайлович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 175
Народився 14 липня 1957 року в с. Березівка Климівського району Брянської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Дергачі Харківської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

Матеріали журналістських розслідувань (лінк 1, лінк 2) свідчать, що Володимир Михайлович Кацуба під час перебування на посаді голови Дергачівської райдержадміністрації ухвалював рішення щодо виділення земельних ділянок з земельного фонду, що перебувають у постійному користуванні Данилівського дослідного лісового господарства, тобто тих земель, які відчуженню не підлягають.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Володимир Кацуба є фігурантом антикорупційного розслідування щодо незаконного виділення земельних ділянок.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.