Гіршфельд
Анатолій Мусійович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 179
Народився 7 серпня 1957 року в місті Дніпропетровську, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій, безпартійний, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією "Наших грошей", у лютому 2013 р. дві фірми, підконтрольні Анатолію Мусійовичу Гіршфельду, розіграли між собою тендер на постачання запчастин для ДП "Укрзалізничпостач". Так, ТОВ "Фірма Меганом" виграла угод на 169,84 млн грн., конкуруючи лише з ТОВ "УПЕК Трейдінг", і обидві фірми контролюються групою УПЕК Анатолія Гіршфельда.


Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Анатолій Гіршфельд є фігурантом антикорупційного розслідування щодо тендерних зловживань.

Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.