Юраков
Олександр Дмитрович
РПЛ
список №36
Народився 9 червня 1963 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Радикальної Партії Олега Ляшка, проживає в селі Лісники Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 36.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією видання "Наші гроші", 3 серпня 2012 р. Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України уклав з підконтрольним, кандидату в народні депутати, Юракову Олександру Дмитровичу ТОВ "ЄС Продакшен груп" угоду на виготовлення та розміщення телепрограм, радіосюжетів та статей на суму 9,60 млн грн. При цьому умови тендеру були прописані таким чином, що "ЄС Продакшен груп" мало перевагу над будь-яким іншим учасником тендеру.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.