Льовочкіна
Юлія Володимирівна
Опозиційний Блок
список №16
Народилася 17 лютого 1977 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 16.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

У рамках розслідування програми «Наші гроші» на телеканалі Zik було виявлено, що 13 травня 2014 р. Льовочкіна Юлія Володимирівна приватизувала острів розміром 3,2 га на річці Козинка під Києвом. Попри заборону будувати житлові споруди на островах, відведена Юлії Льовочкіній земельна ділянка має статус «під будівництво та обслуговування житлового будинку» і там вже провадяться будівельні роботи. Прокуратура на звернення відповіла, що перевірка цього випадку не входить до її повноважень.

Ця інформація не є свідченням вчинення правопорушення, проте дозволяє припустити та зробити оцінку, що Юлія Льовочкіна є фігуранткою антикорупційного розслідування, присвяченого земельним махінаціям.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.