Кісельов
Андрій Миколайович
Опозиційний Блок
список №17
Народився 2 сiчня 1981 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, комерційний директор, ТОВ "УкрМет", безпартійний, проживає в місті Донецьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 17.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією ресурсу "Наші Гроші", Кісельов Андрій Миколайович, перебуваючи у 2012 р. на посаді голови фракції Партії регіонів у Донецькій міськраді, можливо був причетний до корупційних дій.

До 2010 р. Андрій Кісельов був одним із засновників ТОВ "Укр мет" (у 2010 р. фірму переписали на Тетяну Кісельову), а потім обіймав посаду її комерційного директора. У серпні 2012 р. ТОВ "Укр мет" виграло тендери Лутугинського валкового держкомбінату, підконтрольного групі народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка, на суму понад 13 млн грн.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Андрій Кісельов є фігурантом антикорупційного розслідування щодо тендерних зловживань.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.