Колєсніков
Дмитро Валерійович
Опозиційний Блок
список №21
Народився 27 березня 1972 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник виконавчого директора, громадська організація "ФОНД ОЛЕКСАНДРА ВІЛКУЛА "УКРАЇНСЬКА ПЕРСПЕКТИВА", безпартійний, проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 21.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

Як повідомляла «Українська правда», 26 січня 2014 р. в м. Дніпропетровськ на учасників громадянських протестів напали так звані «тітушки» під прикриттям сил МВС. Серед інших громадян постраждали також журналісти 34-го каналу і 9-го каналу, телеканалу «ICTV» та «Урядового кур’єру».

Відео 9-го каналу свідчить, що так звані «тітушки» отримували інструктаж та палиці у будівлі Дніпропетровської ОДА. Головою ОДА на той час був Колєсніков Дмитро Валерійович, який пізніше назвав людей, які билися з учасниками протесту, «народними дружинниками».

Наведена інформація не є свідченням правопорушення, проте дозволяє припустити і зробити оцінку, що Дмитро Колєсніков є фігурантом антикорупційного розслідування, присвяченого зловживанню владою.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.