Дзензерський
Денис Вікторович
НАРОДНИЙ ФРОНТ
список №24
Народився 22 грудня 1978 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності, член Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", проживає в місті Дніпропетровську, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 24.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

За інформацією видання "Обозреватель", у 2009 р. за виділені з бюджету 30 млн грн. було побудовано 1,6 км дороги, що веде до приватних складів фірми "Веста", співвласниками якої є Денис Вікторович Дзензерський і його батько. За даними автора статті, на цю дорогу було витрачено майже весь обсяг бюджетних коштів, передбачених у бюджеті на ремонт доріг в області у 2009 р., хоча першочерговість її прокладення сумнівна, а ціна, за оцінками експертів, завищена більш ніж вдвічі.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Денис Дзензерський є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживання владою.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.