Фаєрмарк
Сергій Олександрович
НАРОДНИЙ ФРОНТ
список №29
Народився 14 березня 1962 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової та інвестиційної політики, член Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", проживає в місті Одесі, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 29.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

За інформацією видання "Думская", у 2001-2002 рр. майно ВАТ "Стальканат" незаконним шляхом перейшло у власність Володимира Немировського та Сергія Фаєрмарка (займав керівні посади у ВАТ "Стальканат"), що було здійснено шляхом доведення підприємства до банкрутства та переведення його активів у власність новоствореного ТОВ "Стальканат". Внаслідок цього міноритарні акціонери ВАТ "Стальканат" втратили свої частки підприємства.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Сергій Олександрович Фаєрмарк є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживання службовим становищем.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.