Ксенжук
Олександр Степанович
НАРОДНИЙ ФРОНТ
список №36
Народився 11 червня 1968 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Державна пробірна служба України, член Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", проживає в селі Пашківці Хмельницького району Хмельницької області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 36.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до зловживання владою та службовим становищем.

За інформацією «Дзеркала тижня», Ксенжук Олександр Степанович, будучи депутатом Хмельницької обласної ради, позачергово отримав для себе та своєї дружини близько 3,1 га землі у приміській зоні м. Хмельницького.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Олександр Ксенжук є фігурантом антикорупційного розслідування щодо незаконного привласнення земельної ділянки.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.