Загорій
Гліб Володимирович
ЄС
список №52
Народився 21 серпня 1976 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 52.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією ресурсу "Цензор.нет", Гліб Володимирович Загорій, перебуваючи на посаді генерального директора ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця", можливо був причетний до корупційних дій. У матеріалі видання зазначається, що Держлікслужба, очолювана Олексієм Соловйовим, неодноразово забороняла фармацевтичним компаніям (конкурентам Фармацевтичної фірм "Дарниця") виробництво та реалізацію лікарських препаратів-аналогів. Своєю чергою, як повідомляє видання, Гліб Загорій звертався до Міністра охорони здоров’я Олега Мусія з тим, щоб Держлікслужба продовжила свою роботу саме під керівництвом Олексія Соловйова.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Гліба Загорія є фігурантом антикорупційного розслідування щодо лобіювання своїх бізнес-інтересів з метою отримання неправомірної вигоди.ф
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.