Медяник
Вадим Григорович
ЄС
список №125
Народився 4 вересня 1964 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ПАТ "Омега-5", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 125.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За матеріалами розслідування програми "Гроші", депутату Оболонської райради Медянику Вадиму Григоровичу нібито було виділеного земельну ділянку, якою раніше користувалося садівниче товариство "Фронтовик". Так, Київрада нібито потайки від власників низки земельних ділянок передала ці земельні ділянки іншим особам, яким дозволили їх приватизувати та розпочати будівництво. Одним із тих, хто отримав землю на березі Дніпра, став Вадим Медяник. Колишня власниця за відмову від претензій на ділянку отримала компенсацію у розмірі 56 тис грн., хоча ринкова вартість ділянки на березі Дніпра – за інформацією журналістів – значно перевищує компенсовану суму. Прокуратура нібито внесла протест на рішення про виділення ділянки, оскільки вважала його незаконним.

Наведена інформація дозволяє припустити на зробити оцінку, що Медяник Вадим Григорович є фігурантом антикорупційного розслідування, присвяченого земельним зловживанням.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.