Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Опис політика

У 2019 році балотувався на посаду Президента України від партії “Розумна Сила” як її член.

З початку 2016 року – голова партії “Розумна Сила”, лідер громадсько-політичного руху “Розумна сила”, голова правління однойменного благодійного фонду.

У листопаді 2015 року був призначений заступником начальника управління – начальником відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Наприкінці 2015 року звільнився з органів внутрішніх справ за власним бажанням. У 2010-2015 роках служив на різних посадах у підрозділах МВС, що спеціалізуються на боротьбі з економічними та фінансовими злочинами.

Протягом 2004–2010 рр. працював в управлінні податкової міліції Державної податкової інспекції в Донецькій області на різних посадах. У 2000-2004 році служив у податковій міліції міста Покровськ (колишній Красноармійськ). 1996-2000 роки – працював у Покровському (Красноармійському) РВ УМВС України в Донецькій області, спеціалізувався на боротьбі з економічними злочинами. Має звання полковника міліції.

Закінчив Селидівський гірничий технікум за фахом “шахтобудівник”, Національну академію МВС України та Донецький державний університет управління за спеціальністю “Менеджмент організацій”. Кандидат наук державного управління.

Борис Герман, фігурант кримінальної справи про замах на вбивство опозиційного путінському режиму російського журналіста Аркадія Бабченка, заявив, що партія “Розумна Сила” фінансується з приватного фонду Володимира Путіна. Наприкінці 2017 року націоналісти зірвали “Форум національних меншин”, організований “Розумною Силою” , та звинуватили партію у сепаратизмі. Представники політичної сили спростували цю інформацію.

Офіційна передвиборча програма кандидата.

Балотування

Посади у партіях

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу