Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Лисюк Андрій

Лисюк Андрій Олександрович

Рік народження: 1976

Опис політика

У вересні 2021 року був призначений заступником керівника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

У 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання від партії “Слуга народу” номером 69 у списку як безпартійний. 22 серпня 2019 року відмовився від депутатського мандату за власною заявою, був визнаним ЦВК таким, що не набув мандат.

Адвокат. Директор ТОВ "Лігал консалтинг". Засновник та голова Адвокатського об’єднання “Hillmont Partners”. Керівник ТОВ “Інформаційно–аналітичне агенство Айсберг інформ”, ТОВ “Ризик Менеджмент Груп”, ТОВ “Лігал Консалтинг”.

Науковий консультант телепроектів СТБ, зокрема шоу "Слідство ведуть екстрасенси". У цьому шоу зіграв роль експерта-криміналіста. 

Працював на оперативних і керівних посадах Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ (м.Київ).

Працював заступником начальника Служби безпеки Національного секретаріату політичної партії "Сильна Україна" та начальником відділу партії з регіональної координаційної роботи.

Був головою врегулювання проблемних активів в рамках юридичного Департаменту ПАТ "Промінвестбанк". Також займав посаду юридичного консультанта на українському телебаченні.

Закінчив юридичний факультет академії СБУ. Підполковник СБУ.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу